New York Islanders förlorade mot Vegas Golden Knights
Arkivbild

Vegas besegrade NY Islanders med knapp marginal

Det blev en uddamålsseger för Vegas i matchen mot NY Islanders i NHL på onsdagen. Laget vann med 3-2 (1-0, 2-1, 0-1) borta i UBS Arena.

Segern var Vegas Golden Knights fjärde på de senaste fem matcherna.

Vegas tog ledningen efter elva minuters spel, genom Ivan Barbashev framspelad av Alex Pietrangelo. Efter 3.35 i andra perioden slog Brock Nelson till, på pass av Alexander Romanov och Noah Dobson och kvitterade för New York Islanders.

Vegas Sheldon Rempal gjorde 1-2 efter 7.18.

Nicolas Roy gjorde dessutom 1-3 efter 9.07 framspelad av Jonathan Marchessault och Ivan Barbashev.

9.24 in i tredje perioden nätade NY Islanders Jean-Gabriel Pageau på pass av Simon Holmström och Adam Pelech och reducerade för NY Islanders. Men mer än så orkade NY Islanders inte med.

Det här var NY Islanders 13:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Vegas tolfte uddamålsseger.

Det här betyder att NY Islanders ligger kvar på femte plats i tabellen, och Vegas på andra plats.

Nästa motstånd för NY Islanders är Montreal. Lagen möts fredag 26 januari 01.00 i Bell Centre. Vegas tar sig an NY Rangers borta lördag 27 januari 01.00.