Borås HC förlorade mot Tingsryd
J20 Region

Tingsryds fina svit håller i sig efter 4-3 mot Borås

3-4 (1-1, 1-2, 1-1) blev resultatet när Borås och Tingsryd möttes i Borås Ishall på tisdagen. I och med detta har Tingsryd fyra raka segrar i J20 Region syd Topp 6 herr.

Borås tränare Karl Wengdahl om matchen:

– Tycker vi gör en bra match. Två jämna lag som kämpar hela matchen. Tycker vi är bättre i stora delar av matchen men vi sätter oss i för dåliga situationer stunder av matchen. Det straffades vi av idag.

Första perioden var jämn. Tingsryd inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Liam Bayati efter 1.10, men Borås kvitterade genom Lukas Kalny efter 8.02. Borås gjorde också 2-1 efter 9.00 i andra perioden när Sixten Wramhed hittade rätt på pass av Lukas Haugland och Simon Björklund.

Tingsryds Algot Danielsson gjorde 2-2 efter 11.01 på pass av William Stålstedt och Algot Blomdahl- Arnoldsson.

Joel Ohlsson gjorde dessutom 2-3 efter 19.28 framspelad av Frantisek Broz och Tobias Jarnvi.

Tingsryd gjorde 2-4 genom David Quist med 2.8 kvar i perioden i tredje perioden och kom allt närmare segern.

Melker Kåvestam reducerade dock för Borås med bara en minut kvar att spela och gav matchen liv igen.

Det här var Tingsryds tredje uddamålsseger.

Borås har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Tingsryd har elva poäng.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 27 januari. Då möter Borås Troja/Ljungby i Ljungby Arena 12.00. Tingsryd tar sig an Olofström hemma 13.10.