Karlskrona HK vann mot HC Vita Hästen
J18 Region

Målfest när Karlskrona krossade Vita Hästen i NKT Arena

Karlskrona hade inga problem med Vita Hästen i J18 Region syd fortsättning herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-0 (1-0, 4-0, 2-0).

Matchen var länge mållös. Karlskrona ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål på 2.29 i slutet av perioden av Hugo Ingemarsson och Filip Brander. Karlskrona var långt ifrån nöjt där. Karlskrona stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0. Karlskrona fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Hugo Ingemarsson och Max Magnevik.

För tabellens utseende betyder det här att Karlskrona ligger på första plats medan Vita Hästen har fjärdeplatsen.

Karlskrona tar sig an Malmö i nästa match hemma söndag 21 januari 12.00. Vita Hästen möter samma dag 13.10 Tingsryd hemma.