Hanhals Kings vann mot Nittorp
Montage
Hockeytvåan

Seger med 5-2 för Hanhals Kings mot Nittorp

ANNONS

Hanhals Kings vann mötet med Nittorp hemma med 5-2 (3-0, 1-0, 1-2) på söndagen i Hockeytvåan södra vår herr.

– Vi kommer ut väldigt starkt i första perioden precis som vi vill göra. En jämnare andra period där spelet böljar fram och tillbaka. En väldigt bra start på 3:e perioden där vi borde stängt matchen. Nu får de lite luft att gå på men vi reder ut matchen och vinner rättvist, tyckte Hanhals Kings huvudtränare Tobias Karlsson, efter matchen.

Hanhals Kings spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jacob Schön, Josh Villaflor och Filip Molander. Efter 11.41 i andra perioden slog Albin Ljung till, framspelad av Simon Hagert och gjorde 4-0. Efter 13.24 av matchen kunde Oscar Ribbnäs och Emil Broström göra både 4-1 och 4-2 för Nittorp.

Hanhals Kings kunde dock avgöra till 5-2 med en sekund kvar av matchen genom Axel Fritiofsson.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Hanhals Kings med 20–22 och Nittorp med 13–18 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet femte plats i tabellen. Nittorp är sist, på tionde plats. Så sent som den 9 januari låg Hanhals Kings på nionde plats i tabellen.

I nästa match möter Hanhals Kings Ulricehamn hemma och Nittorp möter Olofström hemma. Båda matcherna spelas onsdag 17 januari 19.00.


 

Den här artikeln handlar om: