SHL

Lucas Forsell förlänger med Färjestad

ANNONS

Lucas Forsell blir Färjestad trogen. Han har skrivit på för tre nya år.
– Det är här jag känner är det bästa stället för mig att ta nästa kliv i min karriär, säger han.

Lucas Forsell slog igenom förra säsongen, efter en tid som utlånad till BIK Karlskoga. Han gjorde till sist elva mål på 35 SHL-matcher, och 2+2 på sju slutspelsmatcher. Den här säsongen har forwarden gjort 2+1 på 25 matcher.

Nu står det klart att Forsell blir kvar i Färjestad åtminstone tre år framöver. Parterna har enats om ett nytt kontrakt.

– Vi tror mycket på Lucas och har haft en ambition om att han ska växa in och bli en viktig spelare över tid. Lucas står för mycket saker vi gillar både på och utanför isen, och har en stor potential att bli det han och vi vill att han ska bli, säger sportchefen Rikard Wallin.

Wallin säger också att Forsell störts av en skada under hösten.

– Det gäller att inte stressa, för jag vet att min tid kommer. Att jag nu har ett nytt treårskontrakt gör ju att stressen släpper och vi kan tillsammans jobba långsiktigt, menar Lucas Forsell.


TV: “Känner mig mer ansvarig vid en förlust”

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL