Ronneby vann mot Partille HK
Hockeytrean

Samuel Bengtsson gjorde två mål för Ronneby i segern mot Partille HK

Ronneby vann mötet med Partille HK hemma med 5-3 (2-1, 3-2, 0-0) på lördagen i HockeyTrean Alltrean södra A.

Partille HK:s assisterande tränare Marcus Nordquist:

– Första matchen på de nya året slutade tyvärr en förlust. En match i högfart och mycket fysik. Vi gör en pusch i tredje, skjuter 23 skott men effektiviteten uteblir. Ny match på Onsdag då GIK kommer på besök.

Första perioden var jämn. Partille HK inledde bäst och tog ledningen genom Nils Ekblad efter 3.02, men Ronneby kvitterade genom Samuel Bengtsson. Och Ronneby hann också ta ledningen, genom Casper Karlsson. Ronneby var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 5-3.

I tredje perioden höll Ronneby i sin 5-3-ledning och vann.

Ronneby har nu tre poäng efter tre spelade matcher, medan Partille HK har fyra poäng efter fyra matcher.

Torsdag 11 januari 19.00 spelar Ronneby hemma mot Trelleborg. Partille HK möter Göteborgs IK hemma i Vallhamra Ishall onsdag 10 januari 19.00.