Dallas Stars vann mot Seattle Kraken
Arkivbild
NHL

Dallas vann efter förlängning mot Seattle

ANNONS

Det blev en riktigt spännande match när Dallas mötte Seattle i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Dallas var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-0, 1-2, 0-1, 1-0). Thomas Harley spelade en avgörande roll för Dallas när han gjorde det vinnande målet i förlängningen.

Dallas Stars startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Matt Duchene och Jason Robertson innan Seattle svarade och gjorde 2-0 genom Tomas Tatar. Dallas utökade ledningen på nytt, på nytt genom Matt Duchene efter 6.19 i andra perioden.

Seattle Kraken reducerade dock till 3-2 genom Matty Beniers efter 13.48 av perioden. Seattle kvitterade till 3-3 med 21 sekunder kvar att spela genom Eeli Tolvanen på pass av Alexander Wennberg och Oliver Bjorkstrand. I förlängningen tog det 2.16 innan Dallas avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Thomas Harley, på pass av Matt Duchene.

Dallas Matt Duchene stod för två mål och ett assist.

Det här var Dallas tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Seattles tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Dallas ligger kvar på andra plats i tabellen, och Seattle på femte plats.

I nästa omgång har Dallas Vancouver hemma i American Airlines Center, fredag 22 december 02.00. Seattle spelar borta mot Los Angeles torsdag 21 december 04.00.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL