Tingsryd vann mot Halmstad HF
J20 Region

Efter fem raka segrar i J20 Region syd herr tog vinstsviten slut för Halmstad HF

Matchen mellan hemmalaget Tingsryd och gästande Halmstad HF slutade 6-3 (1-1, 3-1, 2-1). Därmed tog Halmstad HF:s svit med fem raka segrar i J20 Region syd herr slut på tisdagen.

– Tycker vi hänger på bra i matchen men tyvärr gör vi för mycket individuella misstag som till slut kostar för mycket och vi förlorar matchen, kommenterade Halmstad HF:s tränare Linus Sjösten efter matchen.

Första perioden var jämn. Tingsryd inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Edvin Persson Norén efter 2.23, men Halmstad HF kvitterade genom Marius Fjell i slutet av perioden. Tingsryd tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.39 genom David Quist, och gick upp till 3-1 innan Halmstad HF svarade.

Slutresultatet blev 4-2 i Tingsryds favör. 3.29 in i tredje perioden nätade Halmstad HF:s Wiggo Karlsson återigen framspelad av Erik Lindholm och Emil Sahlin och reducerade för Halmstad HF. Fler mål än så blev det inte för Halmstad HF.

7.00 in i perioden slog David Quist till på nytt på pass av Algot Danielsson och ökade ledningen för Tingsryd.

Efter 15.38 slog Isak Hellerstedt till framspelad av Frantisek Broz och Valdemar Vesterlund och ökade ledningen för Tingsryd. Det fastställde slutresultatet till 6-3.

Isak Hellerstedt och Frantisek Broz gjorde ett mål och tre assist var för Tingsryd.

Med en omgång kvar är Tingsryd på tredje plats i tabellen, medan Halmstad HF är på femte plats.

På lördag 16 december 13.00 spelar Tingsryd borta mot Karlskrona, och Halmstad HF hemma mot Mölndal.