Tingsryds AIF förlorade mot Frölunda

Frölunda vann på bortaplan mot Tingsryd

Frölunda vann borta mot Tingsryd i J18 Region syd herr. Matchen på söndagen slutade 3-7 (1-1, 1-2, 1-4).

Frölundas tränare Sebastian Phil:

– Vi är inte riktigt förberedda när matchen startar och blir lite överrumplade av ett bra spelande Tingsryd. Vi blir bättre och bättre ju längre matchen går, men presterar inte riktigt på 100% idag. Skönt att få vinna såklart.

Första perioden var jämn. Frölunda inledde bäst och tog ledningen genom Axel Bröngel-Larsson efter 18.06, men Tingsryd kvitterade genom Edvin Persson Norén i slutet av perioden. Frölunda tog ledningen på nytt genom Zacharias Käll efter 15.53 i andra perioden.

Med 1.59 kvar att spela av perioden kunde Oscar Kjessler kvittera till 2-2 för Tingsryd.

Frölunda gjorde dock två snabba mål och gick från 2-2 till 2-4, målen av Melker Hof och Emil Carlén. Frölunda hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 13.39 genom Alexander Eklöf, och gick upp till 2-6 innan Tingsryd svarade.

Segern skrevs till slut till 3-7 för Frölunda.

Frölundas Max Westergård hade tre assists.

Det här betyder att Tingsryd slutar på åttonde plats, och Frölunda på första plats. Frölunda är klart för slutspel.