Frölunda vann mot SSK J20

Frölunda avgjorde i sista perioden och vann mot SSK J20

Frölunda vann hemma mot SSK J20 i J20 Nationell södra herr med 3-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Frölunda avgjorde i sista perioden.

Oscar Pantzare blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål 12.47 in i tredje perioden.

Segern var Frölundas sjätte på de senaste sju matcherna.

SSK J20 tog ledningen efter 9.24, genom William Samuelsson assisterad av Sebastian Redlich och Egor Polin.

Frölunda kvitterade till 1-1 efter 9.53, när Kristian Kostadinski fick träff.

SSK J20 tog ledningen på nytt efter 13.57, när Jan Gaspar slog till på pass av Ozbej Rep.

Efter 19.20 i andra perioden slog Elias Kumlin till, framspelad av Teodor Forssander och Kristian Kostadinski och kvitterade för Frölunda. 12.47 in i tredje perioden nätade Frölundas Oscar Pantzare på pass av Felix Granath och avgjorde matchen för Frölunda. Pantzare fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var Frölundas sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SSK J20:s fjärde uddamålsförlust.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Frölunda slutar på femte plats, och SSK J20 på sjätte plats. Frölunda är klart för slutspel.