Karlskrona HK vann mot IF Mölndal Hockey

Målfest när Karlskrona krossade Mölndal i NKT Arena

Karlskrona hade inga problem med Mölndal i J20 Region syd herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-1 (2-1, 4-0, 4-0).

Riktigt bra var Malte Von Dahn, som stod för hela fyra mål för Karlskrona.

Karlskrona startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av William Brander och Carl Olsson innan Mölndal svarade och gjorde 2-1 genom Giovanni Mandruzzatto. Karlskrona startade andra perioden bäst och gick från 2-1 till 6-1 genom två mål av Malte Von Dahn, ett mål av Emil Gustavsson och ett mål av Lukas Bergfoth Fransson tidigt i perioden. Och det var bara början. Karlskrona fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-1. Målen i sista perioden gjordes av Malte Von Dahn, som gjorde två mål, Emil Gustavsson och Hugo Ingemarsson.

Karlskronas Viggo Burenby hade fyra assists, William Brander stod för ett mål och två assists, Isac Jonasson hade tre assists och Vilde Persson hade tre assists.

Med två omgångar kvar är Karlskrona på femte plats i tabellen, medan Mölndal är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Karlskrona är Västervik. Mölndal tar sig an Bäcken hemma. Båda matcherna spelas tisdag 12 december 19.00.