Ö-vik Hockey J18 förlorade mot Björklöven
J18 Region

Svårstoppade Björklöven fortsätter vinna – 4-0 mot svaga Ö-vik Hockey J18

Björklöven vann med 4-0 (1-0, 1-0, 2-0) borta mot Ö-vik Hockey J18 på torsdagen och tog därmed lagets fjärde raka seger i J18 Region norr herr. Det innebär också att Ö-vik Hockey J18 åkte på elfte förlusten i rad.

Björklövens tränare Oskar Hägglund tyckte till om matchen:

– Vi har haft en bra period på slutet, resultatmässigt. Idag kommer vi ut väldigt passivt men kommer ändå undan med en 1-0 ledning efter första. Vi blir bättre och bättre ju längre matchen går och vinner välförtjänt.

Björklöven tog ledningen efter nio minuters spel, genom Lucas Dahlgren assisterad av Elliot Bast Viklund och Vince Seares Johansson. I andra perioden var Björklöven starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Jesper Granberg och Gustav Hörnsten. Till slut kom också 0-4 genom Oskar Persson som ökade Björklövens ledning framspelad av Alvin Kavenstrand och Oskar Johansson efter 9.29 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Med två omgångar kvar är Ö-vik Hockey J18 sist i serien, medan Björklöven är på fjärde plats.

I nästa omgång har Ö-vik Hockey J18 Timrå hemma i Skyttishallen, söndag 10 december 11.45. Björklöven spelar borta mot Luleå lördag 9 december 11.00.