Kungälvs IK förlorade mot Frölunda
Montage
J18 Region

Frölunda har 13 raka segrar – vann mot Kungälv med 10-0

ANNONS

Frölunda är i riktigt bra form just nu. På torsdagen kom seger nummer 13 i rad, efter 10-0 (5-0, 3-0, 2-0) borta mot Kungälv. Det innebär också att Kungälv har fyra raka förluster i J18 Region syd herr.

Frölundas tränare Sebastian Phil tyckte till om matchen:

– Killarna gör ett bra jobb över 60 minuter. Bra beteenden i spelet utan puck resulterar i att vi får spela mycket med pucken i laget.

Frölunda spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-5 genom två mål av Max Grundström, ett mål av Ivar Stenberg, ett mål av Melker Hof och ett mål av Mads Kongsbak Klyvö. Det skulle komma mer från Frölunda. Frölunda stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 0-5 till 0-8. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Alexander Eklöf och Melker Hof.

Frölundas Viktor Nörringer hade fyra assists, Melker Hof stod för fyra poäng, varav tre mål, Ivar Stenberg gjorde ett mål och två assist och Mads Kongsbak Klyvö gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Med tre omgångar kvar är Kungälv sist i serien, medan Frölunda leder serien.

Söndag 3 december möter Kungälv Linköping hemma 14.40 och Frölunda möter Vita Hästen hemma 16.00.

Den här artikeln handlar om: