Modo Hockey förlorade mot Växjö Lakers HC
Arkivbild

Bortasegern mot MoDo Hockey förlänger sviten för Växjö

Det går fortsatt bra för Växjö i SHL. På tisdagen mötte laget MoDo Hockey i Hägglunds Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot Modo Hockey blev 4-1 (1-0, 1-0, 2-1).

Växjö Lakers HC tog ledningen efter 8.50, genom Victor Stjernborg assisterad av Filip Eriksson och Brian Cooper. Efter 18.37 i andra perioden nätade Marcus Sylvegård, på pass av Brian Cooper och Eric Martinsson och gjorde 0-2. 4.09 in i tredje perioden slog Erik Walli Walterholm till framspelad av Erik Karlsson och Daniel Brickley och reducerade för Modo Hockey. Men mer än så orkade Modo Hockey inte med.

8.06 in i perioden nätade Växjös Joel Persson på pass av Gabriel Carlsson och Manuel Ågren och ökade ledningen för Växjö.

Laget punkterade matchen med ett 1-4-mål med 56 sekunder kvar att spela genom Manuel Ågren. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

Det här betyder att MoDo Hockey är kvar på tionde plats, och Växjö stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Modo Hockey är Linköping. Växjö tar sig an Leksand hemma. Båda matcherna spelas torsdag 30 november 19.00.