Värmdö HC förlorade mot Tyresö Hanviken Hockey
J20 Region

Tyresö Hanviken Hockey klar seriesegrare efter seger

Seger, 4-3 (2-2, 1-0, 0-1, 1-0) efter förlängning, borta mot Värmdö, gör att Tyresö Hanviken Hockey är seriesegrare i J20 Region öst herr. Värmdö slutar på tionde plats i tabellen.

Måns Pettersson stod för Tyresö Hanviken Hockeys avgörande mål 1.35 in i förlängningen.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Leo Palmert på pass av Gustaf Linder och Måns Pettersson.

Värmdö kvitterade till 1-1 efter 15.14, när Liam Fors hittade rätt assisterad av Edvin Bendiksen Holmberg och Wictor Husted Leszkowicz.

Tyresö Hanviken Hockey tog ledningen på nytt efter 18.03, genom William Backe framspelad av Leo Palmert och Gustaf Linder.

Värmdö kvitterade till 2-2 efter 18.31, när Oscar Alexanderson fick träff assisterad av Lucas Skantz och Hugo Johansson.

Efter 11.31 i andra perioden nätade Lucas Bengstelius, framspelad av Victor Englund och Jeff Gustafsson och gav Tyresö Hanviken Hockey ledningen. Värmdö kvitterade till 3-3 med åtta sekunder kvar att spela genom Edvin Bendiksen Holmberg på pass av Jamie Dahlgren och Sebastian Alamartin. I förlängningen tog det 1.35 innan Tyresö Hanviken Hockey avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Måns Pettersson, framspelad av Samuel Görnebrand och Leo Palmert.

Leo Palmert gjorde ett mål för Tyresö Hanviken Hockey och spelade fram till två mål.

Det här var Värmdös femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Tyresö Hanviken Hockeys fjärde uddamålsseger.