GötaTraneberg IK vann mot Nyköpings HF Ungdom
J20 Region

Göta Traneberg kvalklart efter seger mot Nyköping

Efter en bra säsong i J20 Region öst herr är Göta Traneberg nu klart för kval. Det efter seger, 5-4 (2-0, 1-3, 2-1), på hemmaplan mot Nyköping.

Emil Mouantri slog till 18.25 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 5-4-mål.

I början av matchen var Göta Traneberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Vilhelm Ångman och Rasmus Ryttar. Efter 3.30 i andra perioden nätade Filip Lindberg, på pass av Leo Ekengren och reducerade åt Nyköping.

Filip Lindberg gjorde dessutom 2-2 efter 11.14 framspelad av Walter Reimer och Leo Ekengren.

Göta Tranebergs Jonathan Jansch gjorde 3-2 efter 14.52 på pass av Fabian Söderström och Rasmus Ryttar.

Nyköping kvitterade till 3-3 alldeles i slutsekunderna av perioden när Walter Reimer hittade rätt framspelad av Andreas Wagner och Filip Lindberg.

8.05 in i tredje perioden nätade Nyköpings Filip Lindberg ännu en gång framspelad av Valter Björnsson och Andreas Wagner och gav laget ledningen för Nyköping.

9.27 in i perioden slog Emil Mouantri till på pass av Oscar Öhrn och Gustav Kallerman och kvitterade för Göta Traneberg.

Laget avgjorde matchen med 1.35 kvar att spela återigen genom Emil Mouantri på pass av Oscar Öhrn.

Nyköpings Filip Lindberg stod för fyra poäng, varav tre mål.

Det här var Göta Tranebergs tredje uddamålsseger den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Göta Traneberg slutar på åttonde plats, och Nyköping på fjärde plats. Båda lagen är därmed klara för kvalspel uppåt.