Julius Bergman stängs av i två matcher.
HockeyAllsvenskan

Julius Bergman stängs av i två matcher

Södertälje-backen Julius Bergman klarade sig undan utvisning, men straffas nu i efterhand. Detta efter ett crosschecking på Tingsryds Anton Lundmark i gårdagens möte lagen emellan som nu resulterar i en två matcher lång avstängning.

Via sin hemsida meddelar Hockeyallsvenskan att Södertäljebacken Julius Bergman stängs av två matcher för en crosschecking på Tingsryds forward Anton Lundmark.

Det var med drygt sju minuter kvar av den andra perioden som Bergman delade ut en crosschecking på Lundmark framför SSK-målet, en crosschecking som bedöms ha träffat i hals/huvud-området på motståndarforwarden.

Bergman klarade sig utan en utvisning i matchen, men stängs nu av i två matcher för tilltaget. Förutom avstängningen får Bergman även böter om 7 500 kronor för sin crosschecking.

Södertälje vann matchen med 4–3 efter att Viktor Grahn avgjort matchen i övertidsspelet.