Johan Persson.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Johan Persson anmäls till disciplinnämnden

ANNONS

Johan Persson fick matchstraff i gårdagens möte med BIK Karlskoga på grund av en huvudtackling. Nu anmäls Moras nyckelforward till disciplinnämnden.

Det var drygt halvvägs genom den andra perioden i gårdagens möte mellan Mora och BIK Karlskoga som hemmalagets nyckelforward Johan Persson fick matchstraff till följd av en huvudtackling på motståndarforwarden Albin Eriksson.

Nu meddelar Hockeyallsvenskan att Persson kan straffas ytterligare. Via sin hemsida lämnar ligan beskedet att Mora-forwarden anmälts till disciplinnämnden för huvudtacklingen.

Mora ledde matchen med 2–0 vid tillfället för matchstraffet, men i det efterföljande powerplay-spelet som uppstod i samband med Johan Perssons utvisning kunde BIK Karlskoga göra både 1–2 och 2–2. BIK Karlskoga vann till slut matchen med 4–2.

Lindbäck och Savilahti anmäls till disciplinnämnden

Det är inte bara Johan Persson som anmälts till disciplinnämnden efter gårdagens allsvenska matcher. Via sin hemsida meddelar ligan att även Brynäs målvakt Anders Lindbäck samt Nybros forward Eero Savilahti anmälts till nämnden.

Anders Lindbäck anmäls för att ha spelat utan halsskydd i Brynäs match mot Almtuna, medan Savilahti anmäls för en diving i gårdagens match mot Djurgården.


TV: Tillie Ytfeldt sköt Dalarna till semifinal

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL