Foto: Bildbyrån & TV4 (Montage)
HockeyAllsvenskan

SSK jagar ersättare - efter Veeti Vainios skada

ANNONS

En märkliga skada tidigt under gårdagens möte med AIK gör att Emil Georgsson nu får bråttom. Södertäljes sportchef berättar att han vill få in en ersättare till Veeti Vainio inom kort. 
– Det är förhoppningen, men det är lättare sagt än gjort, säger han till LT.

Veeti Vainio fortsätter att vara skadedrabbad. Nu gör den märkliga skadan som tvingade honom att kliva av tidigt under gårdagen (fredag), att Södertäljes sportchef Emil Georgsson får agera. 

För Länstidningen Södertälje berättar Georgsson nu att han jagar en ersättare till backen redan inför mötet med Brynäs på onsdag. 

– Vi får se om vi lyckas. Det kan vara ett lån, eller en permanent övergång, säger han till tidningen.

“Ska undersökas på måndag”

Veeti Vainio som tidigare endast spelade 43 matcher på två säsonger i Björklöven klev av efter märkliga bilder där han föll ihop mot isen efter att ha plockat upp pucken vid egen bur. Georgsson menar att han inte vet vad som hände och kommer sedan med en uppdatering. 

– Nej, han ska undersökas på måndag. Det är helg och svårt att få in folk i vården, det är vårt ”medical team” som sköter det och det gör de jävligt bra, så jag har fullt förtroende för dem. Jag får status så fort som möjligt, säger Emil Georgsson till LT.


TV: Lias Andersson målskytt på nytt för Laval Rocket


 


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL