Linköping HC vann mot HV 71
SDHL

Linköping tog ännu en seger – 3-0 mot HV 71

Det går fortsatt bra för Linköping i SDHL. På söndagen mötte laget HV 71 i Saab Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot HV 71 blev 3-0 (1-0, 2-0, 0-0).

Linköping tog ledningen efter sex minuters spel, genom Kristyna Patkova framspelad av Sara Hjalmarsson och Franziska Feldmeier. I andra perioden var Linköping starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Haruka Toko och Sara Hjalmarsson. I tredje perioden höll Linköping i sin 3-0-ledning och vann.

HV 71 ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Linköping är på tredje plats.

Fredag 27 oktober 18.00 spelar Linköping borta mot Modo. HV 71 möter Frölunda HC borta i Frölundaborg söndag 29 oktober 12.00.