Se smällen i videospelaren ovan.
Video: Viaplay
NHL

Taylor Hall skadad – efter nattens smäll: "Blindside"

ANNONS

Taylor Hall tvingades utgå från nattens möte med Boston efter en tackling från Brandon Carlo. Nu blir Chicagos nyckelspelare borta på obestämd tid.
– Det är en tackling från blindside, säger tränaren Luke Richardson till Chicago Sun-Times.

Det var i inledningen av den andra perioden i nattens möte mellan Boston och Chicago som Taylor Hall sänktes med en tackling från sin tidigare lagkamrat Brandon Carlo.

Carlo träffade Hall med en smäll som tog hårt på Chicago-forwarden. Hall gick in till omklädningsrummet efter smällen, men återvände kort därefter för att testa ett byte i powerplay. Därefter lämnade 31-åringen matchen.

Nu blir Hall, som bildat Blackhawks förstakedja tillsammans med Ryan Donato och draftettan Connor Bedard under säsongsinledningen, borta på veckobasis.

– Han kommer att bli borta ett tag. Vi får se hur det blir när allt lagt sig, säger tränaren Luke Richardson till Chicago Sun-Times.

Klarade sig utan utvisning

Brandon Carlo klarade sig undan utvisning i samband med tacklingen.

– Det är en tackling från blindside. Killen kommer från andra änden isen. Det är detta som sporten försöker komma bort från. Jag vet precis vad det är eftersom jag själv brukade göra exakt samma sak, säger Richardson.

Taylor Hall noterades för en passningspoäng på Connor Bedards 1–0-mål i den första perioden, vilket var 31-åringens första poäng den här säsongen. Boston vann matchen med 3–1.

Se smällen i videospelaren ovan.

 

 

Den här artikeln handlar om: