Timrå J20 vann mot Leksand
J20 Nationell

Efter åtta förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Timrå J20

Matchen mellan Timrå J20 och Leksand i SCA Arena slutade 4-1 (2-0, 1-1, 1-0). Ett skönt trendbrott för Timrå J20. Laget hade före söndagens hemmamatch åtta förluster i rad i J20 Nationell norra herr.

I början av matchen var Timrå J20 starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i mitten av perioden av Melker Wiström och Theodor Karlunden. Efter 9.37 i andra perioden ökade Timrå J20 på till 3-0 genom Emil Melander.

Leksand reducerade dock till 3-1 genom Viggo Aspling efter 10.07 av perioden. Timrå J20 punkterade matchen med ett 4-1-mål med 1.40 kvar att spela genom Hugo Bergendal på pass av Dennis Värmhed och Emil Melander. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Tre poäng av Emil Melander

Emil Melander gjorde ett mål för Timrå J20 och två målgivande passningar.

Det här betyder att Timrå J20 ligger på nionde plats i tabellen, och Leksand är på åttonde plats.

Timrå J20 tar sig an Skellefteå AIK J20 i nästa match hemma fredag 13 oktober 18.00. Leksand möter samma dag 19.00 Djurgården hemma.