Frölunda vann mot Troja/Ljungby J18
Montage
J18 Region

Fem raka segrar för Frölunda – efter 7-0 mot Troja/Ljungby J18

ANNONS

Frölunda och Troja/Ljungby J18 har två helt olika formkurvor. Frölunda vann söndagens möte i Frölundaborg och har därmed fem raka segrar i J18 Region syd herr. Bortalaget Troja/Ljungby J18 däremot har fyra raka förluster. Matchen slutade 7-0 (1-0, 4-0, 2-0).

Frölundas tränare Sebastian Phil tyckte till om matchen:

– Kul att få se killarnas kreativitet med pucken idag. Jag gillar ansvarstagandet i allas ageranden, både med och utan puck, framförallt från period två och framåt. Vi har ännu en gång bra special teams, där vi gör mål framåt, och stänger ner bakåt.

I början av matchen var Frölunda starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Felix Sibbesson och Alexander Eklöf. Det skulle komma mer från Frölunda. Frölunda stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0. Frölunda fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-0. Målen i sista perioden gjordes av Melker Hof och Hugo Lundberg.

Frölundas Axel Bröngel Larsson hade tre assists.

Troja/Ljungby J18 har startat svagt och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Frölunda har 15 poäng.

Frölunda tar sig an Rögle i nästa match borta onsdag 4 oktober 19.00. Troja/Ljungby J18 möter Malmö hemma torsdag 5 oktober 19.00.

Den här artikeln handlar om: