Malmö förlorade mot IK Oskarshamn
Montage
J20 Nationell

Oskarshamn vände underläge till seger - efter hattrick av Liam Svensson

ANNONS

Oskarshamn hade problem och låg under med 0-2 efter två perioder i matchen i J20 Nationell södra herr mot Malmö i Malmö Isstadion. Men laget vände underläge till seger, till slut blev det 8-5 (0-2, 3-2, 5-1) för bortalaget Oskarshamn.

Malmö startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Mats Bakke Olsen och Daniel Alexander Jencko. I andra perioden var det i stället Oskarshamn som hade övertaget. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Oskarshamn tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.42 genom Liam Svensson, och gick upp till 4-7 innan Malmö svarade.

5-8 blev det till slut för Oskarshamn.

Liam Svensson gjorde tre mål för Oskarshamn och spelade fram till två mål, Nace Langus stod för fyra poäng, varav två mål, Joel Jonsson gjorde ett mål och tre assist och Borna Kopac gjorde ett mål och två assist. Daniel Alexander Jencko gjorde tre mål för Malmö.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Malmö med 23–22 och Oskarshamn med 20–32 i målskillnad.

Oskarshamns nya tabellposition är sjätte plats, medan Malmö är på nionde plats.

De båda lagen möts igen lördag 23 september 12.30, i Malmö Isstadion.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL