Nybros kapten Adam Persson.
Foto: Ronnie Rönnkvist
Intervju

Nybro-kaptenen Adam Perssons ärliga svar: "Hade inte några känslor för Nybro"

Adam Persson har fått hedersuppdraget som lagkapten i hockeyallsvenska Nybro. Under sin uppväxt hade den 29-årige Tingsrydssonen emellertid inga högre tankar om klubben han nu ska leda med “C”:et på bröstet.
– Jag måste svara ärligt att jag inte hade några känslor för Nybro då, säger Adam Persson till hockeysverige.se.

STOCKHOLM (HOCKEYSVERIGE.SE)

Fåfängan invid Danviken på Södermalm har en historia som sträcker sig till mitten av 1700-talet. Riktigt så långt tillbaka är inte Nybros hockeyhistoria, men laget var faktiskt uppe i högsta serien två säsonger under slutet av 1960 och början av 70-talet. Just Fåfängan var det här året skådeplats för Hockeyallsvenskans upptaktsträff. Där fanns bland andra Nybros lagkapten, Adam Persson, på plats.

Persson som för övrigt fostrats hos konku

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: