Daniel Sprong.
Foto: Bildbyrån
NHL

Daniel Sprong anklagas för misshandel

ANNONS

Detroit-forwarden Daniel Sprong har hamnat i blåsväder.
NHL-spelaren anklagas för att i juni ha misshandlat racerföraren Zachary Claman DeMelo på en nattklubb.

Det är via ett inlägg på Instagram som racerföraren Zachary Claman DeMelo anklagar Detroit Red Wings nye forward Daniel Sprong för misshandel.

Enligt Claman DeMelo ska Sprong ha tagit tag i hans nacke och tryckt upp honom mot väggen, innan personer gick emellan. Därefter anklagas Sprong för att ha kommit tillbaka och delat ut ett slag i ansiktet på Claman Demelo.

Fick tänder avslagna

På Instagram har Claman DeMelo lagt upp bilder där han är röd på halsen samt har skadade tänder, något han menar uppkom efter incidenten med NHL-forwarden. Vidare skriver Claman DeMelo att han behövt “brutal” tandläkarvård samt att han drabbats av hjärnskakningssymtom.

Varken Detroit Red Wings eller Daniel Sprong har uttalat sig kring anklagelserna.

Daniel Sprong skrev i somras på ett ettårigt kontrakt värt två miljoner dollar med Detroit Red Wings efter att hans avtal med Seattle Kraken löpt ut. 26-åringen kommer från sin mål- och poängbästa säsong i NHL-karriären, då han producerade 21 mål och totalt 46 poäng på 66 matcher i Kraken den gångna säsongen.


TV: Höjdpunkter: Elias Lindholms säsong i Calgary

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL