Oskar Hassel.
Foto: Bildbyrån
Nyhet

Oskar Hassel fortsätter i Kristianstad

ANNONS

Efter en säsong med spel både i SHL och Hockeyallsvenskan kliver Oskar Hassel ner ytterligare i seriesystemet. 20-årige backen följer nämligen med ner med Kristianstad. 
– Oskar är i grunden en väldigt solid 2-vägs back som är väldigt användbar ute på isen, säger sportchefen Christoffer Malm på klubbens hemsida.

Totalt blev det 47 matcher och tio poäng i Hockeyallsvenskan förra säsongen, men det blev även ytterligare några framträdanden i SHL för Oskar Hassel

Nu står det klart att 20-åringen kommer att spela i HockeyEttan kommande säsong. Detta efter att Kristianstad meddelat att man skrivit ett nytt kontrakt med backen.

– Han har bra skridskoåkning och bra blick för spelet tillsammans med ett bra första pass gör att han från egen zon är bra på att sätta igång spelet. Han har tagit kliv varje år jag har följt honom och med ännu mer istid och utvecklande miljö är jag säker på att han kommer fortsätta utvecklas, säger sportchefen Christoffer Malm på klubbens hemsida.

Oskar Hassel slog sig fram i Rögles juniorverksamhet och gjorde där 26 framträdanden i SHL, samtidigt som han gradvis fasats in i Kristianstad.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL