Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Isak Pantzare skriver kontrakt - och lånas ut

ANNONS

Trots att han nu har över 200 matchers erfarenhet i Hockeyallsvenskan kliver Isak Pantzare ner i seriesystemet. Tingsryd meddelar att man skrivit ett nytt kontrakt - och lånar ut backen.

Isak Pantzare hämtades in till Tingsryd inför den gångna säsongen och nådde därefter över 200 matcher i Hockeyallsvenskan. Nu ska han efter fem säsonger återvända ner till HockeyEttan. 

Klubben meddelar att man skrivit ett nytt kontrakt med den 27-årige backen, men att man “i samförstånd kommit överens” om ett lån till Boden

– Tanken var först att åka utomlands, men när Jocke (Joakim Fagervall) hörde av sig och presenterade ett bra paket där jag ska få använda mig av det spel jag själv gillar och är bra på, samtidigt som Boden satsar mot att ta steget upp, säger Pantzare på Bodens hemsida.

Isak Pantzare värvades till Tingsryd från Mora och stod sedan för fyra assist på sina 50 framträdanden i grundserien den gångna säsongen. Dessförinnan har han även testat på spel i SHL med Oskarshamn.

Anmäldes efter uttalandet

Backen från Övertorneå hamnade under 2022/23 i en del blåsväder efter att han ilsknat rejält i samband med ett möte med Östersund i februari. 

– Det är inte domarnas fel, utan det är de här jävlarna som sitter uppe i Stockholm eller var fan de sitter och ringer ner om sånt här, sade han ilsket i en intervju med C More.

Reaktionen ledde till en anmälan till Hockeyallsvenskans disciplinära råd då det gick emot ligans uppförandekod.


TV: Theo Lindstein draftad av St. Louis Blues

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM