Foto: Bildbyrån (Montage)
HockeyAllsvenskan

KLART: Trio stannar i TAIF - Semjonov klar

ANNONS

Vid 16-tiden under måndagen presenterade Tingsryd sin trupp till kommande säsong. 
Både förlängningar och nyförvärv presenterades för att göra truppen komplett. 

Det har nyligen stått klart att både Sebastian Åkesson och Tobias Björklund lämnar Tingsryd till kommande säsong. Men klubben har inte legat på latsidan. 

Timmarna innan klubben skulle presentera nyheter kring sin trupp under måndagen avslöjade Smålandsposten att trion Elias Gunnarsson, Joachim Nermark och Jonatan Harju samtliga har skrivit på förlängningar med klubben. Men det tar inte slut där.

Chans till revansch efter tunga säsongen

Även Gustav Olhaver, som tidigare uppgetts som klar, och Maksims Semjonovs skulle presenteras som nyförvärv, vilket stämde mycket väl. Senare under blev detta bekräftad av klubben som därmed har en komplett trupp till 2023/24. 

Maksims Semjonovs berättade tidigare under sommaren för hockeysverige.se om besvikelsen under 2022/23 då han inte kunde följa upp sin tidigare succé i AIK. 

– Till början så blir det konstigt. Man är en människa och funderar på vad man ska göra bättre. Vad krävs det för att få spela? Jag var lite nere och tyckte att allt var skit. Det var inte så kul, men efter ett tag så var det bara att lära sig av det. Det är ens jobb och man måste komma dit och göra det jobbet. Sen är det såklart upp till tränaren, sade 23-årige forwarden då.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL