Dominic Turgeon, här i en försäsongsmatch med Detroit 2019.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Uppgifter: Dominic Turgeon klar för Södertälje

ANNONS

Södertälje har hittat sin toppcenter inför kommande säsong. Enligt LT snuvar man konkurrenten Djurgården på Dominic Turgeons signatur.

Expressen rapporterade under gårdagen att Djurgården hade den kanadensiske centern Dominic Turgeon högt på sin önskelista inför den kommande säsongen. Någon flytt till Djurgården ser det emellertid inte bli för Turgeon.

Enligt LT har Södertälje i stället snuvat konkurrenten på centern och enligt tidningen kommer 27-åringen att presenteras inom kort. Turgeon, som är son till förre NHL-spelaren Pierre Turgeon, väntas enligt tidningen få en roll i någon av Södertäljes två toppkedjor den kommande säsongen.

27-åringen spenderade den gångna säsongen i finska Ässät, där han producerade 18 poäng på 60 matcher för Björneborg-klubben. Dessförinnan hade Turgeon spelat fem säsonger som ordinarie i AHL med Grand Rapids Griffins samt Iowa Wild och dessutom skrapat ihop totalt nio NHL-matcher med Detroit Red Wings under säsongerna 2017/18 och 2018/19.


TV: NHL-experterna sågar Dallas: "Platsar inte i en Stanley Cup final"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL