Adam Larsson målskytt i Seattles förlust mot Dallas.
Video: Viaplay
NHL

Dallas tar ledningen - trots Adam Larssons nya mål

ANNONS

För andra matchen i rad nätade Adam Larssons för sitt Seattle, men även denna gång var det förgäves. Dallas leder nu matchserien efter en 5–2-vinst i natt. 

Seattle Kraken hade kämpat sig till en 2–1-ledning i matchserien mot Dallas, men med en förlust senast och även i natt har man nu tappat detta till 2–3 mot Stars. 

I båda dessa matcher har Adam Larsson försökt visa vägen genom att sätta pucken för egen maskin, men det har varit förgäves. 

I natt var det den ovana målskytten som gjorde det första målet för sitt Seattle i matche och väckte liv i mötet. Målet kom tidigt i den andra perioden efter att Joe Pavelski skickat in 3–0 för hemmalaget.

Adam Larssons mål efterföljdes av ett 2–3-mål av Jared McCann och matchen såg ut att få liv igen, men därefter kom ingen kvittering. Dallas Stars utökade istället till 4–2 i den tredje innan även 5–2 kom i tom bur. 

Dallas leder nu alltså serien med 3–2 i matcher och har chansen att avgöra natten till söndag, men då måste man göra det på Seattles hemmais i Climate Pledge Arena. 

Se matchens höjdpunkter i spelaren ovan.


 

Den här artikeln handlar om: