Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

KLART: Oscar Öhman förlänger med AIK

ANNONS

Niklas ”Pajen” Persson fortsätter att säkra upp spelare till nästa säsong. 
Nästa spelare att skriva på en förlängning blir Oscar Öhman. 
– Det känns kanon att fortsätta jobba vidare med Oscar, säger ”Pajen” på klubbens hemsida. 

Även under nästa säsong kommer AIK-publiken att få se Oscar Öhman göra poäng i de svartgula färgerna, något Expressen var först med att avslöja.

Efter att nya sportchefen Niklas ”Pajen” Persson skrivit kontrakt med Rasmus Rudslätt, William Nilsson Ignberg, Zion Nybeck, Eric Norin och Dennis Good Bogg står det nu klart att även Oscar Öhman blir kvar. 
– Jag börjar känna mig som hemma i Stockholm och trivs otroligt bra både i klubben och i staden. Det känns därför väldigt roligt och även inspirerande att jobba vidare en säsong till och fortsätta som vi avslutade den förra säsongen, säger Öhman på klubbens hemsida. 

“Kommer från två poängstarka år”

Den nu 25-årige forwarden kunde inte rädda kvar Troja/Ljungby under förra säsongen och klev istället in i AIK. Där slutade han på 27 poäng på 52 matcher i grundserien och stod sedan för fyra mål i slutspelsserien mot MoDo. 
– Det känns kanon att fortsätta jobba vidare med Oscar i AIK. Han är en skicklig tvåvägsspelare som sätter stolthet i spelet över 60 meter. Han kommer från två poängstarka år i HockeyAllsvenskan och nu ska vi se till att vi gör bra resultat tillsammans kommande säsong, säger Persson. 

Kontraktet är skrivet till och med säsongen 23/24.


TV: "Vi har fortfarande inte vunnit någonting"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL