Leksand förlorade mot VIK Västerås HK
Montage
Matchrapport

Seger för VIK Hockey J20 som kvitterade matchserien mot Leksand

ANNONS

VIK Hockey J20 utjämnade matchserien mot Leksand i J20 Kvartsfinal herr, efter seger på bortaplan med 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 0-0, 1-0) efter straffar. Därmed står det nu 1-1 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

VIK Hockey J20:s tränare Pär Hellenberg om matchen:

– En tuff och jämn match där vi har marginalerna med oss och vinner.

Första perioden var jämn. VIK Hockey J20 inledde bäst och tog ledningen genom Gabriel Kangas efter 9.47, men Leksand kvitterade genom Colin Sean Lindemann i slutet av perioden. Efter 11.18 i andra perioden slog Petter Eriksson till, på pass av Sebastian Ehrencrona och Marcus Lindström och gav VIK Hockey J20 ledningen. 2.11 in i tredje perioden slog John Blank till framspelad av David Segh och Linus Millner Westberg och kvitterade för Leksand.

Fjärde perioden blev mållös.

Lagen möts igen på lördag 13.00, i Tegera Arena.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL