Luleå vann mot Skellefteå AIK
Montage
Matchrapport

Skön seger för Luleå mot Skellefteå i första matchen

ANNONS

Luleå har övertaget mot Skellefteå i J18 Kvartsfinal herr, efter seger på hemmaplan med 5-2 (1-1, 1-1, 3-0) i första matchen. Luleå kan därmed avgöra serien i nästa match på bortaplan i Skellefteå Kraft Arena.

Första perioden var jämn. Skellefteå inledde bäst och tog ledningen genom Hugo Zetterlund efter 9.34, men Luleå kvitterade genom David Granberg efter 13.57. Luleå tog ledningen med 2-1 genom Adam Persson efter 9.05 i andra perioden.

Efter 11.07 av perioden kunde Viggo Nordlund kvittera till 2-2 för Skellefteå. Luleå spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 5-2 genom mål av Jakob Ihs Wozniak, William Morin och Nikodemus Wernquist och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.6 kvar att spela.

Nästa match spelas på lördag 13.00, i Skellefteå Kraft Arena.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL