Tomas Rydén.

Tingsryd vann på nytt mot Västervik

Tingsryd har tagit kommandot mot Västervik i HockeyAllsvenskan Play Out, efter vinst på hemmaplan med 4-0 (3-0, 0-0, 1-0). Tingsryd har greppet om matchserien, och leder med 3-2, och behöver bara en seger till för hålla sig kvar i Hockeyallsvenskan.

Tingsryd spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Isak Hellerstedt, Daniel Sylwander och Ludvig Levinsson.

Andra perioden blev mållös. Till slut kom också 4-0-målet genom Daniel Öhrn som ökade Tingsryds ledning assisterad av Simon Åkerström och Anton Gradin efter 13.40 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Därmed hade Tingsryds Tomas Rydén spikat igen efter 17 räddningar.

Tingsryd har tre segrar och två förluster och 12–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Västervik har två vinster och tre förluster och 5–12 i målskillnad.

Lagen möts igen i Plivit Arena fredag 24 mars 19.00.