Färjestads BK vann mot Frölunda
Montage
Matchrapport

Färjestad tog ny seger i serien mot Frölunda

ANNONS

Med 3-1 (0-1, 2-0, 1-0) på hemmaplan har Färjestad tagit greppet mot Frölunda i Svenska Hockeyligans kvartsfinal. Därmed leder Färjestad matchserien med 2-1.

Frölunda startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 1.28 slog Anthony Greco till framspelad av Jan Mursak och Isac Born. Efter 13.15 i andra perioden slog Linus Johansson till, på pass av Joakim Nygård och Max Lindroth och kvitterade för Färjestad.

Michael Lindqvist gjorde dessutom 2-1 efter 14.15 framspelad av Victor Ejdsell och Brandon Davidson.

12.11 in i tredje perioden slog August Tornberg till framspelad av Marcus Nilsson och Remi Elie och ökade ledningen för Färjestad. Tornberg fullbordade därmed lagets vändning. 3-1-målet blev matchens sista.

Torsdag 23 mars 19.00 möts lagen igen, med Frölunda som hemmalag.


 

Den här artikeln handlar om: