Foto: Bildbyrån (Montage)
NHL

Sjukdom öppnar för Sandström och Ersson

ANNONS

Carter Hart har under säsongen haft första tjing på platsen mellan Philadelphias stolpar. 
Men när han nu är borta får blir målvaktsduon helsvensk. 

Felix Sandström och Samuel Ersson har fått begränsat med speltid denna säsong då de ständigt varit nummer två eller tre bakom Carter Hart. De svenska målvakterna har tolv respektive tio framträdanden i NHL medan kanadensaren stått mellan stolparna vid 48 tillfällen. 

Men när Philadelphia Flyers ställs mot Vegas, natten till onsdag, kommer de båda svenska målvakterna att bilda en duo för sitt lag. Carter Hart har nämligen fått influensan och kommer därmed inte till spel. 

Felix Sandström väntas därmed starta mellan stolparna medan Samuel Ersson får stötta sin svenska lagkamrat från bänken då han nu kallas upp till NHL.

Den 26-årige Sandström har utöver sina matcher i NHL denna säsong stått i AHL-laget Lehigh Valley Phantoms vid sju tillfällen. Desto fler matcher i AHL har det blivit för Ersson som gjort 31 för Phantoms. 


TV: Philadelphia kan komma att trejda Carter Hart och i stället satsa på Samuel Ersson

Den här artikeln handlar om: