Foto: Bildbyrån
SHL

Thomas Fröbergs kritik mot Lausanne: "Illa, illa skött"

ANNONS

Antti Suomela ska i kväll spela en avgörande match mot Luleå för att hålla säsongen vid liv. Då gick Lausanne ut under förmiddagen och presenterade poängkungen.
– Det är rent ut sagt för jävligt, säger sportchefen Thomas Fröberg till Barometern.

Oskarshamn måste vinna kvällens match mot Luleå för att hålla säsongen vid liv. Lagets stjärna Antti Suomela gjorde tre poäng i första mötet och kommer återigen vara en viktig spelare.

Tidigare under dagen presenterades han också av sin nya klubb, Lausanne, något som får Thomas Fröberg att rasa mot den schweiziska klubben.

– Det är rent ut sagt för jävligt! Om det är så att han ska gå dit. Det är dåligt, riktigt dåligt. Det är klart att jag har ringt och påpekat det, säger sportchefen till Barometern.

Vanligt i Schweiz

Det har länge spekulerats om att finländaren ska lämna för just Schweiz, men nu har det alltså blivit officiellt. Precis på samma sätt som Andreas Borgman, som lämnar Frölunda för Schweiz efter säsongen. 

– De gör så i Schweiz, och det vet vi om. Men jag tycker att det är illa, illa skött.

Antti Suomela gjorde 66 poäng på 51 matcher i grundserien och vann under helgen priset som ligans MVP. Thomas Fröberg avslutar med att säga att han inte är orolig över att det är något som stör hans stjärna.  


TV: Grundseriens tre snyggaste SHL-mål

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL