Jessica Adolfsson kan lämna Linköping.
Foto: Bildbyrån
SDHL 1

Jessica Adolfsson kan lämna Linköping: "Jag vill absolut titta mig om"

ANNONS

Jessica Adolfsson har ett utgående kontrakt med Linköping. OS-backen gör ingen hemlighet av att hon kommer att se över sina alternativ till nästa säsong.
– Jag vill absolut titta mig om, säger hon till Corren.

När Jessica Adolfsson valde att flytta hem till Sverige efter tre år i Nordamerika inför förra säsongen föll klubbvalet på moderklubben Linköping. Efter två säsonger på hemmaplan kan OS-backen lämna Linköping efter gårdagens kvartsfinaluttåg mot Brynäs.

För Corren bekräftar 24-åringen att hon ska undersöka sina alternativ.

– Jag vill absolut titta mig om. Se vad jag får för erbjudanden från andra klubbar. Var intresset finns och så vidare. Sedan tänker jag ta med allt i beräkningarna, känna vad hjärtat känner och så. Jag älskar Linköping. Det vet alla, tänkte jag säga. Det är min hemstad och jag älskar att spela hockey för Linköping, säger hon till tidningen.

Har spelat VM och OS

Adolfsson har ett utgående kontrakt med Linköping efter att hon spenderat de senaste två säsongerna i klubben. Backen har tidigare spelat SDHL-hockey med Brynäs och Djurgården.

På meritlistan har Adolfsson ett OS och tre tre VM med Damkronorna. Hon har även vunnit två SM-guld med Linköping (2014 och 2015).

Den här säsongen noterades hon för 14 poäng (4+10) på 23 matcher i SDHL med LHC.


Nylander: "Ledsen att se honom lämna"

Den här artikeln handlar om: