Foto: Bildbyrån
Nyhet

Niklas Pavel avslutar karriären – blir tränare

ANNONS

Efter att inte ha spelat något alls under den här säsongen lägger Niklas Pavel nu ner spelarkarriären. På sin Instagram meddelar 30-åringen att han istället kommer att satsa på att bli personlig tränare.

Niklas Pavel spelade så sent som förra säsongen för Fredrikshavn White Hawks i den danska högstaligan. Det blev också det sista han gjorde som elitspelare. 

Han har nämligen valt att avsluta den aktiva spelarkarriären, för att istället satsa på att bli tränare.

Ex-backen är kanske mest ihågkommen för sin tid i Hockeyallsvenskan. Då det blev två säsonger med Björklöven och en med IK Pantern. Det blev spel i Hockeyettan för Kallinge/Ronneby, Vimmerby och Kiruna IF.

Sadlar om

Efter sejouren i Hockeyallsvenskan blev det också en och en halv säsong i Tjeckien för HC Motor České Budějovice. Där var Niklas Pavel med och spelade upp laget i högstaligan, innan karriären avslutades i Frederikshavn.

Nu väntar alltså en ny karriär, som PT.


TV: Södergren om Ullmarks historiska mål

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL