SSK J18 vann mot Sollentuna HC

Hattrick av Lukas Klecka – när formstarkt SSK J18 tog ännu en seger

SSK J18 är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Sollentuna hemma i Scaniarinken på söndagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 7-2 (2-0, 4-1, 1-1) innebär att SSK J18 nu har fyra segrar i följd i J18 Region öst fortsättning herr.

SSK J18 startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Lukas Klecka och Lucas Löfström.

SSK J18 var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 6-1.

Efter 16 sekunder i tredje perioden reducerade Sollentuna på nytt genom Arthur Delvaille framspelad av Oliver Landberg och Isak Ringqvist.

13.05 in i tredje perioden nätade SSK J18:s William Samuelsson på pass av Gustav Lexell och Lucas Löfström och ökade ledningen. Det fastställde slutresultatet till 7-2.

Lucas Löfström gjorde två mål för SSK J18 och spelade dessutom fram till ett mål, Oscar Jonsson hade tre assists, Gustav Lexell hade tre assists och Lukas Klecka gjorde tre mål.

Resultatet innebär att SSK J18 fortsätter toppa tabellen och Sollentuna ligger på fjärde plats i tabellen.

I nästa match, torsdag 16 februari, har SSK J18 Värmdö borta i Ekhallen 20.00, medan Sollentuna spelar hemma mot Flemingsberg 19.30.

TV: Inge Hammarström invald i Hall of Fame