GötaTraneberg IK vann mot Huddinge IK

Hattrick av Max Wadelius när Göta Traneberg krossade Huddinge

Göta Traneberg hade inga problem med Huddinge i J20 Region öst fortsättning herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-2 (0-1, 4-0, 4-1).

Huddinge tog ledningen efter tolv minuters spel, genom Jacob Holsti på pass av Daniel Vilusic och Alexander Wetterling.

Göta Traneberg vände på dock matchen när laget gjorde fyra raka mål och gick från 0-1 till 4-1 i andra perioden.

Göta Traneberg var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 4-1 och matchen med 8-2.

Göta Tranebergs Vilhelm Ångman hade tre assists och Max Wadelius gjorde tre mål.

Göta Traneberg har två segrar och tre förluster och 23–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Huddinge har tre vinster och två förluster och 15–17 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Göta Traneberg på fjärde plats i tabellen, och Huddinge är på andra plats.

I nästa match, måndag 13 februari, har Göta Traneberg Värmdö borta i Ekhallen 20.00, medan Huddinge spelar hemma mot Spånga 19.30.

TV: Zegras agerande får Crosby att lacka ur