IF Sundsvall Hockey förlorade mot Östersunds IK

Östersund starkast i straffläggningen – vann borta mot Sundsvall

Det var jämnt hela vägen när Sundsvall mötte Östersund hemma i J18 Region norr fortsättning herr. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Östersund var kyligare i avsluten och vann med 2-1 (0-1, 0-0, 1-0, 0-0, 1-0).

– En jämn match där vi har ett litet spelmässigt övertag. Tyvärr orkar vi inte utnyttja vårt stora antal minuter spel i pp i tredje perioden och förlorar därefter på straffar, kommenterade Sundsvalls lagledare Johan Tunbratt efter matchen.

Sundsvall hade greppet inför tredje perioden och ledde med 1-0, men lyckades inte hålla i ledningen.

Ebbe Dahlen och Felix Jegander gjorde målen för Östersund, medan Axel Johannesson nätade för Sundsvall.

Det här var Sundsvalls andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Östersunds andra uddamålsseger.

Sundsvall har fem poäng och Östersund har åtta poäng efter fyra omgångar.

I nästa match, lördag 4 februari, har Sundsvall Lejon hemma i Modin & Zetterberg Hallen 17.00, medan Östersund spelar hemma mot Clemensnäs 16.15.

TV: Rasmus Dahlin trycker till från blå