Theo Nordlund.
Foto: Bildbyrån
Intervju

Theo Nordlund om 'chockflytten' till Rögle: “Inte beredd på det”

När Theo Nordlund lämnade Kristianstad hoppades han locka intresse från någon annan allsvensk klubb. 
Men i stället hörde Rögle av sig och erbjöd honom ett korttidskontrakt i SHL. 
– Det blev en liten chock – var inget jag såg komma direkt, säger Nordlund till hockeysverige.se.

Rögle BK har haft problem under första halvan av SHL-säsongen då de befinner sig i botten av tabellen. En av få positiva överraskningar har då varit 19-årige backen Adam Engström som ursprungligen bara värvades på ett juniorkontrakt men som sedan varit en av lagets bästa spelare. 

Men när Adam Engström nu blivit uttagen till JVM så stod det klart att Rögle skulle behöva plocka in en spelare skulle kunna ersätta honom på blålinjen.

Lösningen blev då Theo Nordlund som hämtades in på ett korttidskontrakt efter att ha lämnat Kristianstad. 

Han gjorde sin första träning med Rögle i fredags och har sedan varit inblandad i två matcher med laget men dock utan att få speltid. Även om han inte har fått spela så här långt så är Nordlund nöjd med första tiden i Ängelholm. 
– Det har varit väldigt bra tycker jag. Det är en skön grupp och de har tagit hand om mig på ett bra sätt. Hittills har det bara varit roligt att få vara här, säger den nye Röglebacken till hockeysverige.se.

Den 20-årige försvararen, med HK Kings som moderklubb, kommer närmast från ett och ett halvt år i HockeyAllsvenskan med Kristianstad.

När han nu har anslutit till Rögle och gjort flera träningar med sitt nya lag står märker han tydligt att det är en eller ett par nivåer upp.
– Det är klart att det är skillnad. Allting går snabbare och det är bättre hockeyspelare som man tränar med. Det är väldigt lärorikt varje dag här och se hur de andra gör både på och utanför isen. Det är kul och utmanande att vara här och slå sig in i laget.

Theo Nordlund har inte fått spela något i Rögle – än. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

“Gått och tänkt på det själv också…”

Kungsbackasonen tillhörde Frölunda under många år och fick göra landskamper för Team 16, Team 17 och Småkronorna som tonåring. Han spelade då bland annat både inofficiella U17-VM samt Hlinka Gretzky Cup med Sverige. 

Under säsongen 2020/21 fick Theo Nordlund SHL-debutera för Frölunda och han gjorde då tre SHL-matcher under den säsongen innan han valde att flytta ner till Skåne. 

I Kristianstad spelade Nordlund 71 matcher och bidrog med sju poäng. 
– Det har varit en bra tid i Kristianstad. Allt har varit skitroligt och jag har lärt mig extremt mycket. Flytten dit blev liksom mitt steg in i seniorhockeyn med allt vad det innebär så jag tar med mycket därifrån. Det är mycket bra folk i klubben så jag har bara gott att säga om Kristianstad.

För en och en halv vecka sedan kom dock beskedet att Theo Nordlund och Kristianstad går skilda vägar, 22 matcher in i årets säsong. 

Hur kom det sig att du lämnade Kristianstad?
– Det grundade sig i speltid och den positionen jag hade i laget. Det är inga “hard feelings” på något sätt. Nu fick det bli så och sedan dök ju det här med Rögle upp så det löste sig ganska bra ändå.

Under förra säsongen gjorde Kristianstad succé i HockeyAllsvenskan och skrällde sig till en topp sex-position i tabellen. Nordlund var då en ordinarie spelare för KIK och han snittade över elva minuters istid per match samt bidrog med sex poäng på 43 matcher.

Den här säsongen var 20-åringen dock en ständig sjundeback i Kristianstad och han fick bara sex och en halv minuts istid per match och gick poänglös från alla 22 matcher.

Vad är det det som gjort att det varit så stor skillnad för dig mellan säsongerna?
– Det har man gått och tänkt på själv också varför det blivit som det har blivit… Jag vet inte riktigt varför, men så blir det väl ibland. Så funkar hockeyvärlden antar jag. Ibland går det inte alltid som tänkt.

Känner du en besvikelse över hur det blev i Kristianstad?
– Nja, nu väljer jag ju att se det positivt när jag fick den här chansen med Rögle i stället. Så nej, jag skulle jag inte säga att jag känner någon besvikelse. Jag har gjort allt mitt bästa där och ibland blir det inte alltid som man hoppats bara.

Det blev en och en halv säsong i KIK. Foto: Magnus Lejhall/Bildbyrån

“Då kändes allt annat oväsentligt”

Att situationen blev som den blev i Kristianstad ledde sedan till något positivt för Theo Nordlund

Efter att han knappt tagit plats i HockeyAllsvenskan den här säsongen fick han alltså ett kontrakt med SHL-klubben Rögle. Något som inte ens han själv hade räknat med. 
– Nej, det blev en liten chock såklart. Det var inget jag såg komma direkt, säger Nordlund med ett skratt innan han fortsätter:
– Det här var man kanske inte helt beredd på. När jag fick höra om Rögles intresse så kände jag direkt att det här skulle bli sjukt kul och inspirerande. Man jobbar ju alltid för att spela på den högsta nivån och nu får man göra det, det känns bara sjukt kul.

När du lämnade Kristianstad tänkte du väl inte att SHL var ett alternativ, vad trodde du själv skulle hända? 
– Tanken var väl först att kolla runt i allsvenskan och se vad som fanns eller om det skulle dyka upp något. Det var tanken från början men när man fick reda på detta så ändrade man sig ganska snabbt. 
– Det tog några dagar efter att jag lämnat Kristianstad och sedan hörde agenten av sig till mig och berättade om det här med Rögle och då kändes allt annat oväsentligt.

Faktum kvarstår dock att Theo Nordlund kommer från en säsong där han fick väldigt lite istid i ett allsvenskt lag. Nu ska han då i stället försöka konkurrera om istiden i SHL bland ännu bättre spelare.

Finns inte risken att du inte kommer få spela så mycket i Rögle heller?
– Jo, absolut så kan det bli. Men jag ser bara detta som en bra chans att visa upp mig för en SHL-klubb. De kommer att få se mer på nära håll dagligen och lära känna mig både som person och hockeyspelare i minst en månads tid. Jag ser det bara positivt och sedan får man se vart det leder.

Man pratar ofta om att man behöver spela mycket för att utvecklas i ung ålder, men tror du att tiden i Rögle kommer vara bra för din utveckling oavsett speltid?
– Ja, jag tror absolut att det här kommer vara en bra erfarenhet för mig att spela på den här nivån. Det är ju här i SHL man vill vara och nu får jag få visa upp mig och spela på det här tempot. Jag tror det kommer vara väldigt utvecklande för mig.

Theo Nordlund har tidigare spelare tre SHL-matcher med Frölunda. Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Kontraktet med Rögle BK sträcker sig i en månad då Theo Nordlund främst ses som en ersättare till Adam Engström som är iväg på JVM till 7 januari. Därefter är det oklart vad som händer för Kungsbackasonen.
– Jag är bara inställd på att ta det dag för dag. Suga in så mycket så möjligt och göra mitt bästa på träning och match. Mer kan jag inte göra och därefter får man se vad det leder till.

“Vill bevisa att jag kan spela här”

Theo Norlund har varit i Rögle under nästan en veckas tid och han har då varit ombytt i två matcher. I båda matcherna, först mot Skellefteå i SHL och sedan mot Tappara i CHL, har dock backen inte fått någon speltid och fått nöja sig med att sitta på bänken. 
– Det är klart man vill spela, så är det ju. Jag känner ju ändå att jag är här för att man vill spela och bevisa att man kan spela på denna nivån också. Man vill alltid spela och förhoppningsvis kommer jag få göra det nu också.

Under torsdagens SHL-match mot Timrå hoppas dock Theo Nordlund få chansen att spela för först gången. Rögle saknar nämligen, förutom Engström, även Erlend Lesund och Tony Sund som är iväg med sina respektive landslag. Samtidigt är William Wallinder och Michael Kapla tveksamma till spel på grund av sjukdom- och skadebesvär. 

Mot Timrå kanske Nordlund då kan få göra sin riktiga Rögledebut. 
– Det skulle bli väldigt kul, sjukt kul. Jag vet inte riktigt vad man ska förvänta sig än men jag känner att jag har kommit in i grejerna efter att man har gjort några träningar. Nu är jag bara sjukt taggad och förhoppningsvis kommer man få spela en del.

Det blir dock en tuff match för Rögle som ställs mot ett Timrå som befinner sig i toppen av SHL-tabellen. 
– Jag tror vi har en bra chans, absolut. Det är en sjukt bra grupp hockeyspelare här, det ser man ju på bara den korta tiden som jag varit med. Det är många i laget som spelar extremt bra hockey. Om vi kan komma upp på den nivån så har vi en bra chans att vinna, avslutar Theo Nordlund.


TV: "Spelaren som gör skillnad så att FBK kan slåss om guldet"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 19 mars
12:00 AIK - Frölunda SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
15:00 Frölunda - Färjestad SHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
18:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
18:00 Buffalo Sabres - Boston Bruins NHL
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Minnesota Wild - Washington Capitals NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils NHL
00:00 New York Rangers - Nashville Predators NHL
00:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
måndag 20 mars
01:00 Anaheim Ducks - Vancouver Canucks NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
00:00 Detroit Red Wings - Florida Panthers NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators NHL
tisdag 21 mars
02:00 Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks NHL
02:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks NHL
03:30 Los Angeles Kings - Calgary Flames NHL
17:30 Tappara - KooKoo Liiga
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Örebro - Timrå SHL
19:30 Malmö - Brynäs SHL
20:00 Lugano - Servette National League
00:00 New York Rangers - Carolina Hurricanes NHL
00:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
00:00 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 New Jersey Devils - Minnesota Wild NHL
00:00 Philadelphia Flyers - Florida Panthers NHL
00:00 Buffalo Sabres - Nashville Predators NHL
00:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets NHL
00:30 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 22 mars
01:00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes NHL
01:00 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
01:30 Dallas Stars - Seattle Kraken NHL
03:00 Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames NHL
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten