Bodens HF vann mot Clemensnäs HC

Clemensnäs föll mot Boden på bortaplan

Clemensnäs fick se sig besegrat i mötet med Boden på bortaplan i J18 Region norr herr, med 3-6 (0-3, 2-2, 1-1).

I början av matchen var Boden starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Johan Hansson och Isak Lindmark. Boden ökade ledningen till 4-0 genom Marcus Hjort efter 2.46 i andra perioden.

Clemensnäs reducerade dock till både 4-1 och 4-2 genom Elis Hedlund och Lucas Johansson, det sista med 04.59 kvar att spela.

Efter 19.31 ökade Boden på till 5-2 genom Lukas Lundberg. Clemensnäs gjorde 5-3 genom Edvin Forsberg tidigt i tredje perioden.

Boden kunde dock avgöra till 6-3 med 01.40 kvar av matchen genom Ludvig Jonsson.

Boden har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Clemensnäs har en vinst och fyra förluster.

Boden stannar därmed på tionde plats, och Clemensnäs sist, på tolfte plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Clemensnäs är Östersund. Lagen möts lördag 3 december 16.00 i Kopparhallen.{{ AD HERE}}

TV: Så minns Stig Salming sin bror Börje