Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.
Video: AHL/Youtube
AHL

Noel Gunler sköt sitt första Calder Cup-mål

ANNONS

Noel Gunler åkte över direkt till Nordamerika efter att säsongen var över med Brynäs. I natt blev den unge forwarden målskytt när Chicago Wolves tog ett steg närmare Calder Cup-finalen.

Noel Gunler sköt sitt första mål i årets Calder Cup-slutspel då han i den andra perioden i nattens möte med Stockton Heat påpassligt lyckades kvittera matchen till 2–2. I spel fem mot fyra ramlade pucken in framför mål där Gunler kunde raka in trissan mellan benskydden på en oberedd Dustin Wolf i Stockton-målet.

Gunler lämnade Brynäs efter att SHL-säsongen tog slut för att avsluta säsongen med AHL-spel i Chicago Wolves. Den 20-årige norrbottningen stod för fem poäng på de elva avslutande grundseriematcherna innan han i natt fick göra sitt första mål och poäng i Calder Cup-slutspelet.

Chicago kunde till slut vinna matchen med 3–2 efter att Josh Leivo avgjort matchen med 18 sekunder kvar att spela av den tredje perioden. Jesper Sellgren noterades för assistpoängen på Leivos mål. Även Växjös tidigare guldhjälte Jack Drury skrev in sig i målprotokollet i matchen, då han öppnade Chicagos målskytte bara 17 sekunder in i den första perioden. Målet var Drurys femte i slutspelet.

Chicago leder bäst av sju-serien med 2–0 i matcher och behöver således bara vinna ytterligare två matcher för att säkra sin plats i Calder Cup-finalen.

Se matchens höjdpunkter i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om: