Nick Sörensen.
Foto: Bildbyrån
Hockeytvåan

Nick Sörensen blir tränare – tar över Jonstorp

ANNONS

Nick Sörensen tvingades avsluta spelarkarriären på grund av sviter efter hjärnskakningar. 
Nu sadlar 27-åringen om till tränare – och tar över Division 2-klubben Jonstorp. 

Förra året kom beskedet att Nick Sörensen tvingas avsluta sin spelarkarriär efter att ha fått sju hjärnskakningar inom loppet av tio år där den sjunde, och sista, ledde till en skada på ögonen, men också en depression, har den förre SHL-forwarden tidigare berättat om

Lite mer än ett år efter att Sörensen bekräftade att spelarkarriären tog slut så börjar nu en ny karriär för 27-åringen. 

Han sadlar nämligen om och blir tränare. Nu har Nick Sörensen nämligen presenterats som ny huvudtränare för Jonstorp Hockey i Hockeytvåan. 

Nick Sörensen spelade 148 SHL-matcher för Skellefteå, Linköping och Rögle under sin spelarkarriär. Han har även meriter från världens bästa hockeyliga då han spelade fem NHL-matcher för Anaheim Ducks under säsongen 2016/17. Han har även spelat 48 matcher i farmarligan AHL. Sörensen gjorde även ett antal landskamper för Tre Kronor samt representerade Sverige vid två JVM under sin spelarkarriär. 


TV: Så summeras Tre Kronors VM

Den här artikeln handlar om: