Theo Nordlund och Kevin Wennström.
Foto: Bildbyrån (Montage)
HockeyAllsvenskan

Kevin Wennström och Theo Nordlund stannar i Kristianstad

ANNONS

Kevin Wennström och Theo Nordlund är klara för en fortsättning i Kristianstad.
Via sin hemsida meddelar klubben i dag att spelarna förlängt sina avtal.

Kristianstad har fått ytterligare två pusselbitar på plats till nästa säsongs lagbygge. Under måndagsförmiddagen meddelade klubben att både Kevin Wennström och Theo Nordlund beslutat sig för att skriva nya kontrakt med den hockeyallsvenska tabellsexan.

"Kevin som kom till KIK 2019/2020 går därmed in på sin 4:e säsong i klubben. En pålitlig spelare som alltid gör jobbet varje match. Theo kom hit förra säsongen och gjorde det riktigt bra. Har utvecklats bra och vi hoppas han tar ytterligare ett kliv framåt denna säsong", skriver klubben i ett uttalande på sin hemsida.

Den gångna säsongen producerade Wennström 16 poäng (8+8) på 47 matcher för Kristianstad. I slutspelet noterades sedan den 22-årige forwarden för två passningspoäng på sex matcher.

Sex spelare under kontrakt

Backen Theo Nordlund, som har meriter från de svenska ungdoms- och juniorlandslagen, stod för sex poäng (2+4) på 43 matcher i grundserien samt ytterligare en passningspoäng på de sex slutspelsmatcher Kristianstad spelade.

Både Wennerström och Nordlund har meriter från SHL, då den förstnämnde spelat 58 matcher med Rögle i högstaligan, medan Nordlund fått chansen i tre SHL-matcher med Frölunda.

I och med duons förlängningar har Kristianstad nu en målvakt, tre backar och två forwards under kontrakt till nästa säsong.


TV: "Får man inte lite HV-vibbar av Djurgården?"

Den här artikeln handlar om: