Zámorský, Halloran, Audette och Puustinen lämnar Örebro.
Foto: Bildbyrån
SHL

Importspelarna lämnar Örebro

ANNONS

Petr Zámorský, Nick Halloran, Daniel Audette och Juuso Puustinen lämnar Örebro.
Det meddelar SHL-klubben via sin hemsida.

Örebro har påbörjat rensningen i truppen efter kvartsfinaluttåget mot Luleå. Via sin hemsida meddelar klubben att importspelarna Petr Zámorský, Nick Halloran, Daniel Audette och Juuso Puustinen alla kommer att lämna laget.

– Vi är i full gång med utvärderingen av den gångna säsongen och idag kan vi tacka av fyra spelare som nu inte kommer bli kvar i Örebro Hockey. Vi tackar Petr, Nick, Daniel och Juuso för deras tid i klubben och önskar dem stort lycka till i deras fortsatta karriärer, säger sportchefen Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Zámorsky anslöt till Örebro i mitten av september och noterades för 13 poäng (3+10) på 49 matcher i SHL i sin återkomst till klubben han representerade mellan 2014 och 2017. Puustinen å sin sida skrev på för laget inför säsongen, men begränsades till endast 25 matcher i grundserien, där poängskörden blev tre mål och en assist.

Audette och Halloran anslöt sent under säsongen, där den förstnämnde stod för sex poäng på elva matcher medan Halloran gjorde tolv poäng på 20 matcher.

Örebro har i skrivande stund elva forwards, sex backar och två målvakter under kontrakt till nästa säsong.


TV: Road to SHL - Örebro

Den här artikeln handlar om: