Road to SHL

Road to SHL: Linköping

ANNONS

Näst ut i Fredrik Wargs resa genom SHL är Linköping. Där träffar han bland annat den nye huvudtränaren Klas Östman, som berättar om skillnaderna mellan att vara huvudansvarig och assisterande tränare.
– Du har ju sista ordet när man inte är helt överens i coachrummet. Där har man ju suttit ibland och undrat hur jävla korkade de är, de man jobbar med, säger han i programmet.

Se de tidigare avsnitten här.

I programmet:

  • Vi möts av den soliga Gustaf Douhan som är press- och mediaansvarig LHC. Han tar oss igenom LHC:s faciliteter och får oss en gedigen housetour av anläggningen.
  • Uffe Söderström är den tidigare hårt slitande spelaren i Linköping som lämnade hockeytrunken hemma för att sedan studera för att bli lärare. Men han återvände till ishockeyn - som materialare.
  • Peter Casparsson piskar upp Fredrik från twittrandet, vi pratar med Peter om hans karriär som spelare och även han nu materialförvaltare i LHC. Vad är det bästa med jobbet och finns det andra uppgifter i hans roll i lagen för utom den materiella?
  • Vi träffar den ödmjuka poängmaskinen Markus Ljungh för att prata hans karriär, säsong och roll i laget.
  • Wargen träffar Speakerlegendaren Roger Cedbro – Speaker i 30 år för LHC. Vi pratar om hans engagemang i klubben och Fredrik lär sig konsten av mästaren - att vara matchspeaker!
  • Vi besöker Niclas Björkman, Klubbdirektör i LHC för att prata lite om jobbet som direktör. Hur mår klubben och vilka utmaningar ser han som måsten att lösa och hur ser målbilden ut på sikt för LHC? Vi pratar akademin och juniorer som tar sig upp i a-laget och kanske vidare? Hur ser strategin ut för ungdom och juniorverksamheten ut?

Se avsnittet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL